Je-weet-wel

20130213-104758.jpg

Ik weet dat het allemaal best meevalt. Dat onze arts een van de beste in z’n vak is en de nieuwste en vriendelijkste techniek gebruikt. Maar toch vind ik het spannend. En ondanks geruststellende woorden van Manlief slaap ik slecht. Ik droom veel en schrik een paar keer wakker. Als het zover is, rijden we samen naar de kliniek. Ik loop nog een klein rondje voor we naar binnen gaan. De assistente staat al te wachten en zegt dat het helemaal goed komt. Dan nemen we afscheid. Ik met een brok in mijn keel. Hij tot z’n grote ongenoegen nog steeds niet! Tja, voor een operatie aan z’n je-weet-wel moet je nuchter zijn. Dag Darwin, tot vanmiddag!

2 thoughts on “Je-weet-wel

  1. Ons Baasje weer opgehaald, hij zit een beetje suffig voor zich uit te kijken in de auto, gaat ook wat moeilijk zitten 🙂 en is blij wanneer hij door zijn
    baasje naar boven gedragen wordt. Nu ligt hij lekker in een dekentje voor de kachel en laat zich verwennen en och, over een paar uur mag hij weer wat brokjes en dan is het leed ver geleden, gelukkig maar, want de brok in mijn maag draait nog een beetje, ( slappeling die ik daar ben)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s